Vacatures

  Home > Vacatures > Werken bij Centurion

Vacatures

Regelmatig zijn wij op zoek naar personeel zowel parttime als fulltime. Je kan altijd een open sollicitatiebrief met CV sturen naar info@centurionjuristen.nl.

Wij hebben momenteel de volgende vacatures voor je beschikbaar:

 
 

ZZP Sales Representative


Omschrijving
De functie van ZZP Sales Representative bij Centurion Juristen & Incasso is een mooie stap in je carrière als sales professional óf als je zelf een ZZP’er bent met een goed netwerk van mede ZZP’ers. Het is de ideale functie als je naast je huidige inkomsten als eenpitter, een tweede inkomsten stroom zoekt.

Centurion Juristen & Incasso is op zoek naar energieke en ambitieuze kandidaten zoals jij, die zelfverzekerd en gemotiveerd zijn. Deze functie heeft een 100% provisie structuur. Dat wil zeggen dat er geen basis salaris is, maar daar tegenover staat dat er een verhoogde provisie stroom is van 25%. Dat wil zeggen dat je 25% ontvangt van alle gevorderde incasso’s die via jouw inzet binnen komen. Zie jij jezelf als een Sales persoon? Heb je een bestaand netwerk van ZZP’ers die met regelmaat onbetaalde rekeningen voor hun kiezen krijgen? Dan is deze functie wellicht voor jou.

In de functie van ZZP Sales Representative ben je bij Centurion Juristen & Incasso verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe klanten en voor de correcte handover van de nieuwe klant naar de Relationship Managers. Deze klanten haal je binnen op basis van leads die via het bedrijf komen, maar vooral via je eigen netwerk. Je bent dus iemand die zelfstandig en proactief op zoek gaat naar nieuwe klanten.

Wat verwachten wij van je?
⦁ Contact met -en uitbouw van je netwerk, via telefoon, online meetings en e-mail, van lead tot en met het sluiten van de deal (= uploaden van de onbetaalde facturen).
⦁ Je bent vooral kwaliteit- en resultaatgericht. Je streeft ernaar vertrouwen op te bouwen, respect te tonen en integer te handelen.
⦁ Geven van online Centurion Juristen & Incasso demo’s.
⦁ “Warm houden” van leads en opportunities.
⦁ Samenwerking met de Relatie Managers

Profiel:
• Sterk ZZP netwerk
• Bereidwilligheid om een effectieve Sales partner te worden
• Werkervaring in sales is een pre.
• Goede communicatievaardigheden, in mondeling en in schrift.
• Zeer gemotiveerd en ambitieus.
• Ambitie om door te groeien naar een senior rol binnen sales.

Over Centurion Juristen & Incasso
Centurion Juristen & Incasso is een juridisch advies- en incassobureau met een landelijke dekking. Onze focus ligt op een snelle uitbetaling op basis van een échte no cure, no pay regeling met behoud van de klant. Een van onze doelen is om van debiteuren weer een goed betalende klanten te maken. Naast een effectieve behandeling van de zaken, beloven wij ook een eerlijke en ethische omgang met de debiteuren.

Wij bieden je
Centurion Juristen & Incasso komt graag in gesprek met kandidaten die bereid zijn te investeren in een toekomst bij het bedrijf waarbij de groei van Centurion Juristen & Incasso mooie carrièrekansen biedt.
Daarnaast biedt Centurion Juristen & Incasso
• Een hoge provisie uitbetaling;
• Mogelijkheid tot excelleren binnen een jong bedrijf aan het begin van een volgende golf in groei;
• Doorgroeimogelijkheden naar een leidinggevende sales functie;

Interesse?
Stuur je CV met een korte motivatiebrief naar info@centurionjuristen.nl.
Bij vragen kan je contact opnemen met Jeroen Bulder.
via jbulder@centurionjuristen.nl of 085-3036 260.

 
 

 
 

Ga naar: Bedrijfsinformatie